انتقاد نماینده شهریار از ناکارآمدی قانون حفظ اراضی کشاورزی

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت روستاهای شهرستان، قانون حفظ اراضی کشاورزی را ناکارآمد و ضد تولید دانست.

خبرگزاری تسنیم از شهریار، حسین حق وردی در جلسه بررسی و رسیدگی به مشکلات روستاهای شهرستان شهریار با انتقاد شدید از شرایط موجود، قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی را یکی از اصلی ترین چالش های پیش روی روستاییان و کشاورزان خواند.

وی در ادامه افزود: این قانون به تبصره یک ماده یک خلاصه شده و عملاً نتیجه ای جز قلع و قمع زمین های مردم نداشته است و این قانون تنها برای 2 درصد از اراضی کشاورزی سنددار مفید بوده و باقی زمین ها بدون پشتوانه، در معرض تخریب و مصادره هستند.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این وضعیت نه تنها به توسعه کمک نکرده، بلکه بسیاری از کشاورزان را از ادامه فعالیت ناامید و به اموال آنها آسیب رسانده است.

حق وردی همچنین با اشاره به تحمیل نیرو به دهیاری ها از سوی برخی نهادها، تصریح کرد: در برخی روستاها نیروهایی بدون هماهنگی به دهیاران تحمیل می شوند و این در حالی است که اعتبار ارزش افزوده که باید صرف پروژه های عمرانی شود، برای پرداخت حقوق این نیروها هزینه می شود. این ظلم به روستا و مردم آن است که باید نهادهای نظارتی به این موضوع ورود کرده و جلوی این رویه نادرست گرفته شود.

وی به موضوع واگذاری دفاتر مخابرات روستایی نیز پرداخت و گفت: در گذشته، بسیاری از دفاتر مخابراتی با مشارکت روستاییان راه اندازی شد ولی اکنون این دفاتر بلااستفاده مانده اند و شرکت مخابرات اقدام به فروش این املاک و زمین ها می کند در حالی که دهیاری ها و شوراهای روستا می توانند از این مکان ها به عنوان دفاتر خدمات روستایی بهره ببرند و باید جلوی فروش این املاک گرفته شود و دوباره در اختیار مردم قرار گیرد.

حق وردی درباره وضعیت کشاورزی در غرب استان تهران نیز هشدار داد: کشاورزان غرب استان نسبت به شرق استان در زمینه کشت گلخانه ای و توسعه آبیاری نوین با عقب ماندگی مواجه هستند که این مسئله نه تنها تولید را کاهش داده، بلکه درآمد و اشتغال روستاییان را هم تحت تأثیر قرار داده است.

وی سرقت میوه و تجهیزات باغداران را نیز از معضلات جدی منطقه عنوان کرد و افزدد: متأسفانه جهاد کشاورزی با دیوارکشی باغات مخالفت می کند، اما بدون دیوار و حفاظ، هیچ گونه امنیتی برای محصولات و تجهیزات باغی وجود ندارد که باغداران هر ساله خسارات سنگینی از ناحیه سرقت متحمل می شوند.

حق وردی تاکید کرد: اگر اجازه نصب حفاظ و دیوارکشی داده نشود، چطور انتظار داریم کشاورز انگیزه ای برای ادامه کار داشته باشد تا اموالش به تاراج نرود.

کشف و توقیف 77 میلیارد کالای قاچاق و احتکاری در شهریار

نماینده مردم شهرستان شهریار در مجلس شورای اسلامی در پایان خواستار بازنگری سریع در قوانین فرسوده، ایجاد مشوق های تولید، حمایت عملی از کشاورزان و قطع دست مافیا از منابع روستاها شد و خاطرنشان کرد: اگر امروز تصمیم جدی نگیریم، فردا دیگر روستایی باقی نمی ماند که بخواهیم برای آن برنامه ریزی کنیم.

انتهای پیام/

نظرات

captcha